У Великодню ніч архієпископ Боярський Феодосій звершив святкову утреню і Божественну літургію

У Великодню ніч, з 7 на 8 квітня, в Хрестовоздвиженському храмі м.Києва вікарій Київської Митрополії архієпископ Боярський Феодосій звершив святкові богослужіння: після закінчення Полунощниці навколо храму відбувся Хресний хід, після якого були звершені Пасхальна утреня і Божественна Літургія святителя Іоанна Златоустого. Високопреосвященному владиці співслужило духовенство храму.

Перед богослужінням архієпископ Феодосій доставив до храму Благодатний вогонь, привезений зі Святого Граду Ієрусалиму офіційною делегацією Української Православної Церкви, та роздав його віруючим перед початком Хресного ходу. У ході богослужінь духовенством були оголошені Великодні Послання архіпастирям, пастирям, дияконам, чернецтву та всім вірним чадам Церкви Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила і Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія.

Євангельське читання на Літургії звершувалося духовенством на 7-ми мовах: церковно-слов’янською, латинською, грецькою, українською, російською, англійською, німецькою. Наприкінці богослужіння було освячено Артос і пасхальні приношення.

СТОЛИЧНИЙ БЛАГОВІСНИК

Перегляди (75)

Черкасский Благовестник

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Комментирование запрещено

  • Помітили помилку?

    Виділіть текст з помилкою і натисніть клавіші Ctrl+Enter або кнопку:
    Дякуємо за допомогу!