Відійшов до Господа найстаріший клірик Київської єпархії та багаторічний настоятель Хрестовоздвиженського храму на Подолі в м.Києві, протоієрей Андрій Печник

16 вересня, на 93-му році життя, після тривалої хвороби відійшов до Господа найстаріший клірик Київської єпархії протоієрей Андрій Печник.

Священноначалля та духовенство Київської єпархії висловлює свої співчуття рідним та близьким спочилого. Віримо, що милосердний Господь протоієрея Андрія «в оселях праведних вселить, на лоні Авраамовому упокоїть, і до праведних причислить». Вічна йому пам’ять!

Отець Андрій народився 1 квітня 1925 року в селі, недалеко від Почаєва. 31 грудня 1944-го в 20-річному віці був висвячений в сан священика. Батюшка більше десяти років обіймав посаду головного редактора журналу «Православний вісник». Став настоятелем Хрестовоздвиженської церкви в 1991 році. Більше 70 років він звершував своє священицьке служіння, з них 26 років в Хрестовоздвиженському храмі.

Заупокійна Літургія і відспівування протоієрея Андрія будуть звершуватися в Хрестовоздвиженському храмі на Подолі в понеділок 18 вересня. Початок Літургії о 8:00.

Перегляди (50)

Черкасский Благовестник

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Комментирование запрещено

  • Помітили помилку?

    Виділіть текст з помилкою і натисніть клавіші Ctrl+Enter або кнопку:
    Дякуємо за допомогу!