У Великодню ніч єпископ Боярський Феодосій звершив святкову утреню і Божественну літургію

У Великодню ніч, з 19 на 20 квітня, в Хрестовоздвиженському храмі м.Києва вікарій Київської Митрополії єпископ Боярський Феодосій звершив святкові богослужіння: після закінчення Полунощниці навколо храму відбувся Хресний хід, після якого були звершені Пасхальна утреня і Божественна Літургія святителя Іоанна Златоустого. Преосвященному владиці співслужило духовенство храму.

У ході богослужінь духовенством були оголошені Великодні Послання архіпастирям, пастирям, дияконам, чернецтву та всім вірним чадам Церкви Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила і Місцеблюстителя Київської митрополичої кафедри Високопреосвященнішого митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія.

На Божественній літургії, на малому вході, з благословення Високопреосвященнішого митрополита Онуфрія, у зв’язку з 70-річчям служіння в сані священика, єпископ Феодосій удостоїв настоятеля Хрестовоздвиженського храму протоієрея Андрія Печника виключної ієрархічної нагороди – права носіння другого хреста з прикрасами.

Євангельське читання на Літургії звершувалося духовенством на різних мовах. Наприкінці богослужіння було освячено Артос і пасхальні приношення.

Столичний Благовісник

Перегляди (207)

Черкасский Благовестник

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Комментирование запрещено

  • Помітили помилку?

    Виділіть текст з помилкою і натисніть клавіші Ctrl+Enter або кнопку:
    Дякуємо за допомогу!