В день малого престольного свята архієпископ Боярський Феодосій звершив Літургію і освячення Недільної школи в Покровському храмі на Пріорці

19 грудня, в день пам’яті святителя Миколая Чудотворця, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, вікарій Київської Митрополії архієпископ Боярський Феодосій звершив Божественну літургію в Покровському храмі на Пріорці в м.Києві, північний боковий вівтар якого присвячений святителю Миколаю.

Високопреосвященному владиці співслужили секретар Київської єпархії та настоятель храму протоієрей Костянтин Пилипчук, секретар Київської єпархії по м.Києву протоієрей Віктор Іващук, благочинний Подільського району протоієрей Тимофій Костюченко, благочинний другого Шевченківського благочиння протоієрей Віталій Бойко, благочинний Солом’янського благочиння протоієрей Ярослав Шовкеник і духовенство столиці.

Під час богослужіння владикою була піднесена молитва Господу Вседержителю про мир і припинення міжусобної ворожнечі в Україні.

На завершення Літургії відбувся Хресний хід навколо храму, після якого архієпископ Феодосій передав настоятелю, кліру і прихожанам привітання з престольним святом від Блаженнішого Митрополита Онуфрія.

Після закінчення богослужіння Високопреосвященним владикою було звершено освячення нових приміщень парафіяльної Недільної школи, вихованці якої порадували гостей святковим концертом та отримали солодкі подарунки.

СТОЛИЧНИЙ БЛАГОВІСНИК

Перегляди (52)

Черкасский Благовестник

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Комментирование запрещено

  • Помітили помилку?

    Виділіть текст з помилкою і натисніть клавіші Ctrl+Enter або кнопку:
    Дякуємо за допомогу!