Відбулося відспівування і поховання найстарішого клірика Київської єпархії прот.Андрія Печника

18 вересня в Хрестовоздвиженському храмі на Подолі в м.Києві була звершена заупокійна Божественна Літургія і відспівування покійного багаторічного настоятеля Хрестовоздвиженського храму і найстарішого клірика Київської єпархії протоієрея Андрія Печника. Напередодні вдень ​​тіло покійного було доставлено в храм, де по новопреставленому відбувалися заупокійні панахиди, а також священнослужителі храму читали Святе Євангеліє над тілом свого співбрата і співслужителя.

Вранці заупокійну Літургію та чин відспівування очолив вікарій Київської Митрополії, керуючий Північним київським вікаріатством архієпископ Боярський Феодосій, якому співслужили секретар Київської єпархії по м.Києву протоієрей Віктор Іващук та духовенство Подільського району столиці.

Після чину прощання тіло отця Андрія, за його заповітом, було перевезено на його батьківщину – в Рівненську область, де і було поховано поряд з могилами батьків священика.

Упокій, Господи, душу спочилого раба Твого новопреставленого протоієрея Андрія і всели його у святих Своїх обителях. Вічна пам’ять!

СТОЛИЧНИЙ БЛАГОВІСНИК

Перегляди (64)

Черкасский Благовестник

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Комментирование запрещено

  • Помітили помилку?

    Виділіть текст з помилкою і натисніть клавіші Ctrl+Enter або кнопку:
    Дякуємо за допомогу!